Aragonès demana no allargar una possible interinitat

El vicepresident es mulla sobre la inhabilitació de Torra

El vicepresident del Govern, Pere Aragonès, ha apel·lat al consens després de la possible inhabilitació del Tribunal Suprem (TS) al president Quim Torra, i ha reclamat que “si hi ha d’haver una interinitat, que sigui breu”.

Publicitat

“La qüestió és fer la feina. La denúncia de la inhabilitació la farem, però s’ha de fer la feina”, ha assegurat el vicepresident quan li han preguntat per la proposta de la CUP d’una presidència simbòlica després de la resolució del TS, en una entrevista aquest dijous a ‘Els Matins’ de TV3 que ha recollit Europa Press.

Aragonès s’ha mostrat convençut que es posaran d’acord amb Torra, ha apostat per una convocatòria d’eleccions i ha insistit: “No ens podem permetre una situació d’interinitat excessiva” per la crisi del coronavirus.

El vicepresident ha fet referència al fet que, després d’una possible inhabilitació de Torra, ell es pot convertir en una mena de president interí sense la potestat de convocar eleccions i al comandament d’un govern sense la capacitat d’aprovar els comptes.

Ha assegurat que la decisió de Torra serà la millor per a Catalunya i ha demanat consensuar una resposta “independentment dels partits”, perquè considera que aquesta situació no es pot convertir en una picabaralla entre independentistes, en les seves paraules.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca