Bonvehí s’acomiada de Puigdemont

"Continuarem treballant per aconseguir la independència cadascú des de la seva visió"

Publicitat

El president del PDeCAT, David Bonvehí, ha reaccionat a Twitter a la baixa de Carles Puigdemont com a associat del partit: “El meu màxim reconeixement i respecte i el del PDeCAT, company i amic. Continuarem treballant per, cadascú des de la seva visió, aconseguir la independència de Catalunya. Seguim parlant”. El president i eurodiputat de JxCat ha anunciat pocs minuts abans que ha estripat el carnet del PDeCAT. Els dots han mantingut una conversa formal aquest dilluns al matí. La decisió de Puigdemont consuma el divorci entre JxCat i el PDeCAT. La consellera Meritxell Budó també ha decidit donar-se de baixa del PDeCAT, tal com ha avançat l’ACN.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca