Rull veu “nul·les” les opcions que Marchena ratifiqui el tercer grau

"És més fàcil que un camell passi pel forat d'una agulla que trobar una espurna de justícia en el Tribunal Suprem espanyol quan ets independentista"

L’exconseller Josep Rull ha considerat “nul·les” les opcions que el jutge Manuel Marchena ratifiqui el tercer grau dels líders independentistes després que el Jutjat de Vigilància Penitenciària 5 ho avalés a l’espera del que resolgui el Tribunal Suprem.

Publicitat

“És més fàcil que un camell passi pel forat d’una agulla que trobar una espurna de justícia en el Tribunal Suprem espanyol quan ets independentista. Mentre, continuem empresonats per haver posat urnes”, ha lamentat aquest divendres en un missatge en el seu compte de Twitter recollit per Europa Press.

La defensa de Rull, Jordi Sànchez i Jordi Turull ha presentat un recurs de reforma contra la decisió del Jutjat de Vigilància Penitenciària 5 de mantenir la vigència de la suspensió del tercer grau fins que el Suprem es pronunciï sobre els recursos d’apel·lació.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca