Rull veu “nul·les” les opcions que Marchena ratifiqui el tercer grau

"És més fàcil que un camell passi pel forat d'una agulla que trobar una espurna de justícia en el Tribunal Suprem espanyol quan ets independentista"

Publicitat

L’exconseller Josep Rull ha considerat “nul·les” les opcions que el jutge Manuel Marchena ratifiqui el tercer grau dels líders independentistes després que el Jutjat de Vigilància Penitenciària 5 ho avalés a l’espera del que resolgui el Tribunal Suprem.

“És més fàcil que un camell passi pel forat d’una agulla que trobar una espurna de justícia en el Tribunal Suprem espanyol quan ets independentista. Mentre, continuem empresonats per haver posat urnes”, ha lamentat aquest divendres en un missatge en el seu compte de Twitter recollit per Europa Press.

La defensa de Rull, Jordi Sànchez i Jordi Turull ha presentat un recurs de reforma contra la decisió del Jutjat de Vigilància Penitenciària 5 de mantenir la vigència de la suspensió del tercer grau fins que el Suprem es pronunciï sobre els recursos d’apel·lació.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes