Salut identifica 345 asimptomàtics amb les 15.556 PCR dels cribratges massius

Un 2,22% de les mostres analitzades

La Conselleria de Salut de la Generalitat ha identificat un total de 345 positius de Covid-19 asimptomàtics a través de les 15.556 proves PCR dels cribratges massius que ha realitzat a Catalunya, un 2,22% de les mostres analitzades, ha informat en un comunicat aquest dimarts.

Publicitat

A Barcelona, el departament ha realitzat 835 proves al barri de Torre Baró aquest cap de setmana, amb 23 positius identificats; i 554 test al barri del Besòs i el Maresme des del dilluns, amb 15 positius registrats de moment i la previsió de realitzar fins a 1.200 PCR.

Entre el 10 i el 14 d’agost, el departament va realitzar a Santa Coloma de Gramenet (Barcelona) un total de 3.028 proves, de les quals 98 van resultar ser positives, mentre que a Vilafranca del Penedès (Barcelona) va realitzar 3.022 test i va detectar 16 casos.

A Terrassa (Barcelona), la Conselleria de Salut va detectar 16 casos positius a partir de 1.513 proves PCR que va realitzar el 7, 8 i 10 d’agost.

El departament ha anunciat més cribratges massius a Sabadell i a Santa Coloma de Gramenet (Barcelona) al ser “molt satisfactoris” perquè permeten detectar persones asimptomàtiques que de no haver estat detectades haurien transmès el Covid-19.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

Tres webs de la Generalitat deixen al descobert correus electrònics i contrasenyes

La Generalitat de Catalunya ha detectat vulnerabilitats en tres pàgines web pròpies que haurien deixat al descobert correus electrònics i contrasenyes, segons ha avançat...

Unides Podem fa una crida a eliminar el “secessionisme fiscal” de Madrid

Unides Podem ha assegurat que una via per solucionar la "crisi territorial" del país passa per eliminar el "secessionisme fiscal" de Madrid, el 'dumping...

Catalunya participa en un projecte europeu per a la inclusió de nenes i dones gitanes

La Conselleria de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat, amb el Programa del Poble Gitano i de la Innovació Social, participa en...

Felipe González s’emprenya

L'expresident del Govern espanyol Felipe González ha avisat aquest dijous a l'executiu de Pedro Sánchez que no es pot construir un "projecte de futur"...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca