Salut identifica 345 asimptomàtics amb les 15.556 PCR dels cribratges massius

Un 2,22% de les mostres analitzades

Publicitat

La Conselleria de Salut de la Generalitat ha identificat un total de 345 positius de Covid-19 asimptomàtics a través de les 15.556 proves PCR dels cribratges massius que ha realitzat a Catalunya, un 2,22% de les mostres analitzades, ha informat en un comunicat aquest dimarts.

A Barcelona, el departament ha realitzat 835 proves al barri de Torre Baró aquest cap de setmana, amb 23 positius identificats; i 554 test al barri del Besòs i el Maresme des del dilluns, amb 15 positius registrats de moment i la previsió de realitzar fins a 1.200 PCR.

Entre el 10 i el 14 d’agost, el departament va realitzar a Santa Coloma de Gramenet (Barcelona) un total de 3.028 proves, de les quals 98 van resultar ser positives, mentre que a Vilafranca del Penedès (Barcelona) va realitzar 3.022 test i va detectar 16 casos.

A Terrassa (Barcelona), la Conselleria de Salut va detectar 16 casos positius a partir de 1.513 proves PCR que va realitzar el 7, 8 i 10 d’agost.

Publicitat

El departament ha anunciat més cribratges massius a Sabadell i a Santa Coloma de Gramenet (Barcelona) al ser “molt satisfactoris” perquè permeten detectar persones asimptomàtiques que de no haver estat detectades haurien transmès el Covid-19.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca