JxCat exigeix un mediador

"El diàleg i la negociació amb l'Estat espanyol s'ha de basar en una estratègia unitària i compartida que enforteixi la nostra posició i ens permeti avançar"

El grup impulsor de JxCat, el nou partit de l’expresident Carles Puigdemont, ha exigit aquest dimecres garanties i un mediador per poder reprendre la taula de diàleg sobre el conflicte català: “Al contrari, no és possible ni fer avanços ni complir acords”, i ha apel·lat a la resta d’actors independentistes a teixir una estratègia unitària per aconseguir-ho.

Publicitat

En un comunicat després que dimarts se suspengués el tercer grau als presos polítics, ha acusat el Govern central de no haver mostrat cap voluntat per resoldre el conflicte i ha criticat que la taula de diàleg “no ha comportat ni un sol avanç ni tan sols ha servit per frenar la deriva repressora contra el conjunt de l’independentisme”.

Considera que aquesta situació obre una oportunitat per refer la unitat de l’independentisme i per això ha cridat la resta d’actors a extreure’n les seves conclusions, actuar en conseqüència i reunir-se per teixir una nova estratègia conjunta: “El diàleg i la negociació amb l’Estat espanyol s’ha de basar en una estratègia unitària i compartida que enforteixi la nostra posició i ens permeti avançar”.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca