Cs celebra que els presos polítics tornin a la presó

"Afortunadament vivim en un Estat de dret"

Publicitat

La líder de Cs a Catalunya, Lorena Roldán, ha aplaudit aquest dimarts la suspensió del tercer grau als presos polítics: “Afortunadament vivim en un Estat de dret i en una democràcia plena del segle XXI”.

En un tuit ha sostingut que l’independentisme vol una justícia pròpia per “fer el que volguessin a Catalunya amb total impunitat”.

El Jutjat de Vigilància Penitenciària 5 de Catalunya ha acceptat aquest dimarts suspendre el tercer grau de cinc presos polítics arran del recurs presentat per la Fiscalia Provincial de Barcelona.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca