El Suprem s’acarnissa amb Forcadell

Tomba el règim de semillibertat

La Sala Penal del Tribunal Suprem ha estimat el recurs de la Fiscalia i ha tombat la concessió de semillibertat de l’expresidenta del Parlament Carme Forcadell que atorga l’article 100.2 del Reglament Penitenciari.

Publicitat

Els magistrats al·leguen “falta de justificació i desconnexió amb la reinserció” en la interlocutòria que li va concedir el 100.2 a Forcadell. No obstant això, la resolució no té efectes pràctics perquè recentment li van concedir el tercer grau.

La sala també estableix que els recursos d’apel·lació sobre l’aplicació del 100.2 als presos els ha de resoldre el tribunal sentenciador i que el recurs del fiscal té efectes suspensius.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca