El Suprem s’acarnissa amb Forcadell

Tomba el règim de semillibertat

Publicitat

La Sala Penal del Tribunal Suprem ha estimat el recurs de la Fiscalia i ha tombat la concessió de semillibertat de l’expresidenta del Parlament Carme Forcadell que atorga l’article 100.2 del Reglament Penitenciari.

Els magistrats al·leguen “falta de justificació i desconnexió amb la reinserció” en la interlocutòria que li va concedir el 100.2 a Forcadell. No obstant això, la resolució no té efectes pràctics perquè recentment li van concedir el tercer grau.

La sala també estableix que els recursos d’apel·lació sobre l’aplicació del 100.2 als presos els ha de resoldre el tribunal sentenciador i que el recurs del fiscal té efectes suspensius.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca