Els comuns veten el Govern com a líder de la reconstrucció

"No és capaç de gestionar la crisi sanitària, no pot liderar la reconstrucció de Catalunya"

Publicitat

La líder dels comuns al Parlament, Jéssica Albiach, ha sostingut aquest dimarts que el Govern “no pot liderar la reconstrucció” de Catalunya, després que el president, Quim Torra, i el vicepresident, Pere Aragonès, hagin presentat el pla de la Comissió per a la reactivació econòmica i protecció social (Coreco) que disposarà de 31.765 milions d’euros.

“Un Govern que no és capaç de gestionar la crisi sanitària, no pot liderar la reconstrucció de Catalunya”, ha expressat en una anotació a Twitter que ha recollit Europa Press.

Per la també coordinadora nacional dels comuns, Catalunya necessita “un pla de país, però vindrà de noves majories” que espera que sorgeixin d’unes eleccions per les quals Torra ja té en ment una data, tot i que no la desvela.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca