Els Mossos detenen un jove que protestava per la visita dels Borbons

Un cordó policial evita que la marxa contra els reis arribi al Monestir de Poblet

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest dilluns un manifestant durant la protesta contra la visita dels reis a Catalunya a la carretera TV-7002, a l’altura de Vimbodí i Poblet (Tarragona), on es troba el monestir de Poblet que aquest mateix dilluns recorren Felip VI i Letícia.

Publicitat

Els agents de la policia catalana han practicat la detenció en un control situat a la carretera, cap a les 12 hores, per presumptes desordres i per provar de sostreure una tauleta tàctil a un policia.

L’arrestat és un veí de Montblanc (Tarragona), de 30 anys i nacionalitat espanyola, i participava en les protestes que s’han convocat al monestir de Poblet contra la visita dels reis.

Un cordó policial evita que la marxa contra els reis arribi al Monestir de Poblet

Un cordó dels Mossos d’Esquadra situat a uns 200 metres del Monestir de Santa Maria de Poblet (Tarragona) impedeix aquest dilluns que els manifestants que protesten contra la visita dels reis arribin a les portes recinte, després d’iniciar una marxa des de l’Espluga de Francolí.

Tocades les 11.30, gairebé una hora després de l’inici de la marxa, els manifestants han arribat als voltants del monestir, on s’han trobat una línia policial d’una vintena d’agents i una desena de furgons de la Brigada Mòbil (Brimo) dels Mossos, que els ha obligat a aturar-se.

Alguns manifestants han provat de superar el cordó a través dels camps de vinyes que envolten el monestir, i un grup ha pogut anar més enllà de la línia policial, fet que ha obligat els agents a retrocedir per ajuntar tots dos grups uns metres més prop del monestir.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

El 71% de les empreses esportives queden fora de les ajudes del Govern

El clúster del sector empresarial esportiu, INDESCAT, ha denunciat que els ajuts anunciats pel Govern al sector de l'esport són insuficients i "no cobreixen...

40 anys sense una llei electoral catalana

40 anys després de la restitució del Parlament la llei electoral catalana continua sent la gran assignatura pendent després de diversos intents fracassats. Catalunya...

El toc de queda de Nadal i Cap d’Any serà de 1.00 hores a les 6.00 hores

El Govern central proposa limitar a sis persones les reunions familiars i socials que se celebrin durant les festes de Nadal i un confinament...

Un buc de la Marina russa expulsa un destructor dels EUA al golf de Pere el Gran

Un buc de guerra de l'Armada de Rússia ha expulsat un destructor de la Marina nord-americana que havia entrat dins d'aigües territorials russes al...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca