“Queden 15 dies per posar data” a la taula de diàleg

ERC avisa

Publicitat

La portaveu d’ERC, Marta Vilalta, ha avisat aquest dilluns al Govern central que “queden 15 dies per posar data” a la reactivació de la taula de diàleg aquest mes de juliol si vol complir amb el compromís que va adquirir.

En roda de premsa, ha admès que no tenen cap novetat sobre la qüestió, però ha constatat que les eleccions basques i gallegues han passat i que ja no poden tenir cap “excusa”.

També ha assegurat que estan en espera que el president de la Generalitat, Quim Torra, convoqui els partits i entitats independentistes per preparar la reunió: “Quan digui allà hi serem, per anar el més fort possible i amb una posició consensuada a la taula de negociació”.

“Encara hi ha temps de preparar al màxim la part catalana”, ha sostingut Vilalta, malgrat reconèixer que, davant els rebrots de la pandèmia de coronavirus, ha estat complicat centrar-se en altres qüestions.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes