Nervis a Cs pel tercer grau dels presos polítics

Acusa Torra, Junqueras i Capella d'haver-lo decidit

Publicitat

El portaveu de Cs al Parlament, Carlos Carrizosa, ha acusat aquest dijous el president de la Generalitat, Quim Torra, la consellera de Justícia, Esther Capella, i el líder d’ERC, Oriol Junqueras, d’haver decidit “alliberar, posar en tercer grau” els presos polítics que el Tribunal Suprem va condemnar per l’1-O.

“Respectem totes les decisions judicials, però això no ha estat una decisió judicial. Ha estat una decisió que han pres Junqueras, Torra i Capella, que han decidit alliberar, posar en tercer grau, els presos polítics per fets gravíssims”, ha lamentat en un missatge a Twitter que ha recollit Europa Press.

Per Carrizosa, no és normal veure una conferència de premsa per informar que se’ls concedeix el tercer grau, fet que “prova fins a quin punt l’administració de Torra i Capella està involucrada ideològicament en aquesta decisió.

Per això, ha demanat a la Fiscalia que exigeixi “igualtat de tracte” per a tots els presos d’Espanya perquè, en la seva opinió, no hi pot haver “polítics presos” amb privilegis per sobre dels altres.

Publicitat

“Demanem que s’apliqui la llei amb igualtat per a tothom. No hi ha ciutadans de primera pel fet de ser amics dels polítics que governen”, ha assegurat.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca