El Govern aprova el decret de reducció d’un 30% de les taxes universitàries

"Més del 85% del cost d'un grau univeristari va a càrrec de la Generalitat i no repercutirà directament en l'estudiant"

Publicitat

El Govern ha aprovat el decret de preus universitaris del curs 2020-2021 que fixa una reducció del 30% per als estudis de grau i màster a partir del curs entrant, fruit de l’acord entre els comuns i l’Executiu dels Pressupostos de la Generalitat 2020.

En la roda de premsa posterior al Consell Executiu, la consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó, ha detallat aquest dimarts que, amb aquesta rebaixa, “més del 85% del cost d’un grau univeristari va a càrrec de la Generalitat i no repercutirà directament en l’estudiant”.

Aquest percentatge per al curs 2020-2021 supera el 95% en els casos dels estudiants amb rendes més baixes i també inclou descomptes addicionals per a aquests mateixos estudiants.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca