eyJsYW5kc2NhcGUiOiJNyVMiLCJwb3J0cmFpdCI6Ik3pcyJ9

  Canadell carrega contra Pascal: “Vol viure de la política”

  "Realment té un projecte diferent al de l'altra part de l'espai? Crec que que no"

  El president de la Cambra de Barcelona, Joan Canadell, ha opinat aquest dissabte sobre l’excoordinadora general del PDeCAT, Marta Pascal, i la seva implicació en la fundació del Partit Nacionalista de Catalunya (PNC), que no representa un nou projecte en l’espai “convergent”.

  “Quin projecte té Marta Pascal? Realment té un projecte diferent al de l’altra part de l’espai? Crec que que no. Aquí hi ha persones que volen liderar i viure de la política. I els ciutadans no hem de premiar els qui volen viure de la política ni els qui volen liderar sense tenir un projecte real i diferenciat”, ha declarat en una entrevista de Catalunya Ràdio recollida per Europa Press.

  Publicitat

  Veu amb tristesa les divisions entre aquest espai –preguntat també sobre la Crida– i ha apostat per mantenir la unitat, mentre que considera que l’actual Govern de JxCat i ERC no ha aconseguit avenços cap a la independència: “Des del 21 de desembre –eleccions catalanes– hem anat cap enrere. Ha estat un encadenament de despropòsits”.

  Seguim gràcies a tu!

  D'ençà el 2013 Revista Mirall ha treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres lectors, qui amb la seva subscripció participa en sortejos exclusius des de només 3€. Participa i ajuda'ns a continuar endavant.

  Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

  La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

  Tanca