Canadell carrega contra Pascal: “Vol viure de la política”

"Realment té un projecte diferent al de l'altra part de l'espai? Crec que que no"

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

Publicitat

El president de la Cambra de Barcelona, Joan Canadell, ha opinat aquest dissabte sobre l’excoordinadora general del PDeCAT, Marta Pascal, i la seva implicació en la fundació del Partit Nacionalista de Catalunya (PNC), que no representa un nou projecte en l’espai “convergent”.

“Quin projecte té Marta Pascal? Realment té un projecte diferent al de l’altra part de l’espai? Crec que que no. Aquí hi ha persones que volen liderar i viure de la política. I els ciutadans no hem de premiar els qui volen viure de la política ni els qui volen liderar sense tenir un projecte real i diferenciat”, ha declarat en una entrevista de Catalunya Ràdio recollida per Europa Press.

Veu amb tristesa les divisions entre aquest espai –preguntat també sobre la Crida– i ha apostat per mantenir la unitat, mentre que considera que l’actual Govern de JxCat i ERC no ha aconseguit avenços cap a la independència: “Des del 21 de desembre –eleccions catalanes– hem anat cap enrere. Ha estat un encadenament de despropòsits”.

- Publicitat-

Breus

Els lletrats del Parlament tanquen files amb Muro

Els lletrats del Parlament han traslladat aquest dimecres una carta a la Mesa de la cambra en què expressen el seu suport al secretari...

L’Ajuntament de Barcelona refreda el pols amb el Gobierno

La tinent d'alcalde d'Agenda 2030, Transició Digital, Esports i Coordinació Territorial i Metropolitana de Barcelona, Laia Bonet, ha afirmat que el Govern municipal decidirà...

La creació d’empreses a l’Estat es dispara un 77,7% al juny respecte a maig

El nombre de noves societats mercantils a Espanya es va disparar un 77,7% al juny respecte a maig, fins a totalitzar 6.733 noves empreses,...

Set noies de Girona publiquen un llibre solidari en benefici de l’Hospital Sant Joan de Déu

Set amigues d'entre 11 i 12 anys de Girona han escrit i publicat un llibre d'aventures amb finalitats solidaries. Es tracta de 'Set amigues...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca