La campanya d’estiu generarà 787.400 llocs de treball, un 19,3% més que els que es van crear durant l’estat d’alarma

Adecco preveu que es crearan gairebé 197.000 contractes al mes

La campanya d’estiu d’aquest any generarà 787.400 llocs de treball a tot Espanya, un 19,3% més que els que es van crear durant l’estat d’alarma, en una campanya que serà “atípica” per la crisi sanitària i la incertesa, segons les previsions que ha publicat aquest divendres Adecco.

Publicitat

En concret, Adecco preveu que es crearan gairebé 197.000 contractes al mes i pensa que la campanya estival estarà marcada per la incertesa sobre com es podrà gaudir dels espais públics, l’oci i el transport, tot i que creu que hi ha alguns punts que es mantindran “com cada any”, perquè “el turisme i l’hostaleria seran clau aquests mesos”.

Les tres comunitats autònomes que generaran més llocs de treball són Catalunya (125.500 contractes, un 22,2% més que durant l’estat d’alarma) Andalusia (102.000, un 19,9% més), Madrid (100.700, un 15% més), la Comunitat Valenciana (89.000, un 23,6% més) i Múrcia (73.800, un 21% més).

En aquestes autonomies, el component turístic i l’elevat percentatge de població activa fa que siguin “les que es veuran més beneficiades per la millora de l’ocupació”. No obstant això, Adecco apunta que en general totes les comunitats experimentaran una millora notable en les contractacions.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca