eyJsYW5kc2NhcGUiOiJNyVMiLCJwb3J0cmFpdCI6Ik3pcyJ9

  La Síndica de Barcelona obre una actuació d’ofici sobre l’escolarització

  "Volem conèixer els punts febles i les fortaleses del procés d'escolarització actual"

  La Síndica de Greuges de Barcelona ha obert una actuació d’ofici per analitzar com es garanteix el dret a una escola pública, de qualitat i de proximitat a l’alumnat de la ciutat i contribuir a “millorar l’eficàcia i l’eficiència” del sistema d’escolarització actual, mitjançant l’anàlisi d’aquesta situació des del curs 2015/2016, ha informat aquest divendres en un comunicat.

  “Volem conèixer els punts febles i les fortaleses del procés d’escolarització actual, focalitzant-nos en dos cursos com a P3 i primer d’ESO, encara que també entrarem a valorar les sol·licituds de canvi de centre de les famílies que no estan satisfetes amb l’assignació final”, ha explicat la defensora de la ciutadania barcelonina, Maria Assumpció Vilà.

  Publicitat

  En els últims cinc anys, la Síndica ha tramitat gairebé un centenar de queixes relacionades amb l’assignació i el procés d’escolarització per a nens i adolescents en l’inici del segon cicle d’educació infantil (P3) i, en menor mesura, del primer curs de l’Educació Secundària Obligatòria (ESO) a Barcelona, i el volum de les famílies afectades supera les 450.

  Seguim gràcies a tu!

  D'ençà el 2013 Revista Mirall ha treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres lectors, qui amb la seva subscripció participa en sortejos exclusius des de només 3€. Participa i ajuda'ns a continuar endavant.

  Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

  La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

  Tanca