Borrell condemna la repressió policial als EUA: “És un abús de poder”

Brussel·les fa una crida per "desescalar la tensió" i confia en "l'habilitat dels americans" per fer-ho

Publicitat

L’Alt Representant de la Unió Europea, Josep Borrell ha condemnat la violència policial als Estats Units per la mort de George Floyd. “És un abús de poder i s’ha de denunciar als EUA i arreu del món”, ha afirmat. El cap de la diplomàcia ha assegurat que estan “horroritzats” per la mort de Floyd i ha defensat que “l’incident” es resolgui ràpidament “respectant els drets humans”. “Totes les societats s’han de mantenir vigilants davant l’ús excessiu de la força”, ha dit. El també vicepresident de la Comissió Europea ha fet una crida per “desescalar la tensió” als EUA i confia en “l’habilitat dels americans” per fer-ho. “Totes les vides importen, les dels negres també”, ha recordat.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes