Aragonès demana el “màxim consens” a l’hora de posar data a les eleccions catalanes

Aragonès creu que ERC i JxCat es posaran d'acord

El vicepresident del Govern i conseller d’Economia, Pere Aragonès, s’ha mostrat confiat aquest dimecres que ERC i JxCat es posaran d’acord en la data per a la celebració d’unes eleccions a Catalunya. En una entrevista al programa ‘Planta Baixa’ de TV3, el també coordinador nacional d’ERC ha evitat concretar una data pels comicis i ha apel·lat a buscar el “màxim consens” i a prendre la decisió “conjuntament”. Aragonès ha dit que la gestió de la pandèmia de la covid-19 és el tema central que els ocupa però s’ha mostrat esperançat que, en un futur, es podran posar d’acord en l’escenari electoral. “En cap cas vull obrir una polèmica”, ha manifestat.

Publicitat

Aragonès ha defensat que el Govern està immers en la gestió de la pandèmia i que, en el seu cas, en com ampliar els pressupostos de 2020 per fer front a les necessitats ciutadanes.

Ha pronosticat que tant en l’escenari actual com en el futur caldran “majories reforçades”.

“Com que estic convençut que no ho pensa només ERC, sinó també JxCat i el president Torra, no tinc cap dubte que a la mesura que deixem enrere la urgència de la pandèmia, podrem gestionar el post-covid. No tinc cap dubte que ens posarem d’acord”, ha expressat.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes