El Super3 supera els 10 milions de reproduccions a les seves plataformes durant el confinament

El consum digital dels continguts del canal s'ha disparat els darrers dos mesos

Publicitat

Durant el període de confinament s’ha disparat el consum digital, i en concret, l’oferta de continguts del Super3 en les seves diferents plataformes de visionat ha superat els 10 milions de reproduccions. Aquest rècord en la història del canal es distribueix en més de 6 milions de reproduccions a la seva web, aplicacions per a mòbil i televisions intel·ligents, i més de 4 a través de YouTube. A més, destaca el fet que dels 10 espais amb més usuaris únics a les diferents plataformes, vuit són programes creats pels equips de la casa, com ‘InfoK’, ‘Una mà de contes’, ‘Dinàmiks”, ‘Manduka’ i ‘Mic’, entre altres. Per agrair als ‘súpers’ la seva confiança, s’ha posat en marxa una campanya amb la participació de totes les cares del canal.

Des del 16 de març fins ahir, 17 de maig, les plataformes digitals del canal Super3 amb superat amb escreix els 10 milions de reproduccions de vídeo, un fet que evidencia l’increment del consum digital entre els infants durant aquest període de confinament, així com la bona acollida dels continguts produïts o emesos pel canal públic a través de diverses plataformes i suports.

A més, dels 20 programes de TV3 més vistos a la carta durant aquest període, 9 són del canal infantil, amb l’informatiu ‘InfoK’ en segona posició, darrere de ‘Les de l’hoquei’, i ‘Mic’ en el tercer lloc. L’’InfoK’ és el programa que suma més usuaris en aquest període i també el que ha tingut més reproduccions i ha aconseguit xifres rècord durant aquests dos mesos.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes