L’oposició posa contra les cordes Colau i haurà de donar explicacions pel concert suspès

Anava a destinar 200.000 euros

L’àrea de Presidència de l’Ajuntament de Barcelona ha disposat convocar una sessió extraordinària de la comissió telemàtica de Presidència, Drets de Ciutadania, Participació i Seguretat i Prevenció el dilluns 11 de maig sobre l’organització del concert col·lectiu ‘Ens en sortirem’ finalment suspès.

Publicitat

Ho ha fet després que els grups municipals d’ERC, JxCat, Cs, BCN Canvi i PP registressin aquest diumenge una petició conjunta perquè comparegui l’alcaldessa, Ada Colau, per explicar “el detall i desglossat de les despeses previstes del concert, al qual anava a destinar 200.000 euros i que va ser suspès després que diversos artistes rebutgessin participar després de conèixer la xifra.

A més, sol·liciten la informació de “quin organisme de l’Ajuntament va ser el responsable de fer la contractació o el conveni d’aquest esdeveniment”, a que el seu formi expedient els grups municipals sol·liciten accés.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes