Vergés es mostra decebuda amb el govern PSOE-Podem

La consellera critica la "falsa coordinació" i que no vingui ni un euro per reforçar els equips sanitaris

Publicitat

La consellera de Salut, Alba Vergés, ha acusat el govern espanyol d’actuar de forma “impositiva i paternalista” en la gestió del coronavirus i amb el pla de desconfinament en particular, i ha reconegut que és “decebedor” venint de PSOE i Podem. En declaracions a Ser Catalunya, Verges ha criticat aquesta “falsa coordinació”, que no és altra cosa que dir, al seu parer, “fes-me la feina, fes propostes, i després ja veure si te les accepto”. “És una molt mala gestió d’una crisi”, ha conclòs Vergés, que ha considerat que la distribució per províncies és un “error flagrant”. També ha criticat que des de Madrid no vingui ni un euro per reforçar els equips sanitaris, tenint en compte que l’Estat és “l’amo i senyor dels impostos de la ciutadania”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes