El govern espanyol reivindica el “rectificar és de savis”

"Un no sempre fa les coses tan bé com voldria fer-les i que en aquestes circumstàncies el més important és rectificar"

La ministra d’Afers Exteriors, UE i Cooperació, Arancha González Laya ha reconegut aquest divendres, en relació amb la rectificació perquè els més petits puguin sortir a passejar, que “un no sempre fa les coses tan bé com voldria fer-les i que en aquestes circumstàncies el més important és rectificar”.

Publicitat

En una entrevista a la Cadena Ser, que ha recollit Europa Press, no ha volgut explicar si aquesta qüestió es va tractar o no en el Consell de Ministres de dimarts, pel “compromís ètic” que tenen tots els ministres de no desvelar-ne les deliberacions.

Ara, ha afegit, el que més importa és “donar claredat als termes” en els quals els infants podran sortir de casa amb la família “a poc a poc, amb precaució”. “Em quedo amb el fet que hi ha hagut una rectificació i això va a favor dels nens i els seus pares”, ha resolt.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes