El vicepresident de la CE vol parlar català: “M’agradaria moltíssim”

Schinas respon una piulada de Dolors Camats i comenta que "qualsevol dia" aprendrà la llengua

Publicitat

El vicepresident de la Comissió Europea, Margaritis Schinas, ha assegurat que li agradaria “moltíssim” parlar en català encara que fos amb un accent grec de Tessalònica. A través d’una publicació a Twitter, el també exportaveu de la Comissió Europea ha apuntat que “qualsevol dia” es dedicarà a aprendre la llengua catalana.

El polític grec ha fet aquestes declaracions responent una piulada on la excordinadora nacional d’Iniciativa per Catalunya Verds Dolors Camats el felicitava per “l’accent i el vocabulari en castellà” del comissari. “És millor que el de la majoria de catalans. I m’hi incloc”, ha apuntat Camats. La Representació de la CE a Catalunya també ha respost a Schinas i li ha dit que “quan vulgui, a Barcelona n’hi ensenyem”.

També a través del compte de Twitter, la Comissió Europea a Barcelona ha afirmat que el vicepresident de la CE ja té “un bon mestre”, en relació al domini del català expressat en el tuit.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca