La CUP considera la gestió del Gobierno com “digna del pitjor capitalisme”

La decisió de reprendre l'activitat productiva no essencial representa una irresponsabilitat que posa en risc als treballadors

La CUP ha descrit la gestió del Govern central de la crisi pel coronavirus i les seves conseqüències de “digna del pitjor capitalisme del desastre”, i ha sostingut que la decisió de reprendre l’activitat productiva no essencial representa una irresponsabilitat que posa en risc als treballadors per beneficiar a grans poders econòmics.

Publicitat

La diputada de la CUP al Congrés Mireia Vehí ha assegurat aquest dimarts en un comunicat que “posar la responsabilitat de protegir-se del virus en els treballadors és cínic, irresponsable i vergonyós”, i ha dit que la decisió del Govern central de PSOE i Unides Podem obeeix a l’Ibex 35, per la qual cosa ha fet una crida als treballadors a organitzar-se.

Plantegen obrir un cicle popular contra el règim davant un Govern central que escolta els grans poders econòmics en lloc dels inquilins i als treballadors, segons la CUP, que ha cridat a participar a les 20.15 hores d’aquest mateix dimarts en una cacerolada “contra la monarquia i els seus privilegis”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes