Unidas Podemos admet que el Gobierno no dialoga amb l’oposició

Echenique ha assegurat que l'executiu es dedica més a "treballar" i menys a fer trucades a la resta de grups parlamentaris

Publicitat

El portaveu d’Unides Podem al Congrés, Pablo Echenique, ha justificat aquest dimecres la falta d’interlocució del Govern central amb l’oposició pel que fa a l’aprovació de l’últim reial decret-llei que inclou 50 mesures d'”urgència” en matèria de lloguer i la moratòria de quotes a pimes i autònoms.

En una entrevista a TVE, Echenique ha assegurat que l’executiu es dedica més a “treballar” i menys a fer trucades a la resta de grups parlamentaris. “Com abans es posin en funcionament, més vides se salvaran o més economies familiars quedaran protegides”, ha afegit.

En aquest sentit, el portaveu parlamentari ha explicat que “hi ha moments en els quals el govern no pot fer totes les interlocucions que li agradaria”. “I crec que en una situació com aquesta, en la pitjor epidèmia dels darrers 100 anys es pot arribar a entendre”, ha sostingut.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca