Carmena defensa l’alienació total amb el Gobierno

"Estan fent el que s'ha de demanar als governants: que dirigeixin el problema"

L’exalcaldessa de Madrid Manuela Carmena ha defensat aquest dimecres que el Govern central està al capdavant de la gestió de l’impacte del coronavirus, i ha demanat tenir una “visió empàtica” amb tots els governants i no entrar en crítiques.

Publicitat

“Estan fent el que s’ha de demanar als governants: que dirigeixin el problema, assumeixin la responsabilitat i estiguin implicats fins al final en la resolució del problema. Això és positiu, estan al capdavant en tots els nivells”, ha sostingut en una entrevista a Ràdio 4 recollida per Europa Press.

Segons Carmena, cal demanar als polítics, ja siguin presidents de comunitats, alcaldes o ministres, que treballin i informin bé a la gent, “i no entrar en més”.

Al seu judici, la resposta ciutadana ha estat “encomiable en general” en considerar escasses les dades de les persones que han incomplit l’ordre de confinament.

Malgrat assegurar que caldrà analitzar què van significar les retallades al seu moment en la situació actual, ha admès que ningú va pensar que podia haver-hi una pandèmia, i ha reflexionat sobre la importància de gestionar bé els diners públics.

Així, ha cridat a preguntar-se per a què serveix comprar material de guerra des del Ministeri de Defensa i no pensar “en aquestes altres guerres, o què signifiquen els diners que han pogut anar per a la corrupció”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes