Ayuso creu que el virus feia temps que era a Espanya: “La relació amb la Xina és directa”

Ha assegurat que s'ha encomanat "el 80 per cent de la població", tot i que a la majoria no li passarà res

Publicitat

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat que el coronavirus feia molt més temps que era a Espanya del que es pensava.

“No tenim ni una sola goma de cabell que no sigui ‘Made in China’, la relació amb la Xina és directa. Això es veia venir. És impossible pensar que un virus que ha estat durant dos mesos donant voltes pertot arreu no arribarà”, ha dit en una entrevista a esRadio que ha recollit Europa Press.

Segons Ayuso, la Comunitat de Madrid s’ha preparat i ha impulsat un seguit de mesures per, si més no, “guanyar temps” perquè “aquest virus el té “moltíssima gent” i ha assegurat que s’ha encomanat “el 80 per cent de la població”, tot i que a la majoria no li passarà res.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca