Colau exigeix a la Generalitat que compleixi les ordres del Gobierno

"És inacceptable que cap privat especuli amb materials essencials"

Publicitat

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha exigit a la Generalitat complir amb el decret d’estat d’alarma que va habilitar el Govern aquest dilluns per fer front a la situació del coronavirus, i intervenir la sanitat privada “ja”.

Ho ha dit aquest dimarts en un missatge en Twitter en el qual ha reclamat que s’intervinguin també laboratoris i farmacèutiques: “Fan falta mascaretes i test”.

Colau, que farà una compareixença aquest dimarts a la tarda per avaluar la situació d’emergència pel Covid-19, ha asseverat que “és inacceptable que cap privat especuli amb materials essencials”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca