Rússia deixa en evidència Sánchez i imita les mesures de Wuhan per frenar la pandèmia

Tanca la frontera amb Bielorússia

Publicitat

El primer ministre de Rússia, Mikhaïl Mixustin, ha anunciat aquest dilluns el tancament de la frontera amb Bielorússia per contenir la propagació de la pandèmia del nou coronavirus que es va originar a la ciutat xinesa de Wuhan, segons informa l’agència de notícies russa Sputnik.

“S’ha pres la decisió de tancar la frontera amb Bielorússia als viatgers”, ha dit Mixustin, en una reunió amb el Govern de Moscou. El primer ministre ha afirmat que l’executiu està prenent les mesures més adients d’acord amb l’evolució del virus.

“Ja havíem tancat les fronteres amb la Xina i altres països d’Àsia que van ser els primers a patir la malaltia”, ha assenyalat. Mixustin ha recordat que Rússia ha limitat la connexió aèria amb els països de la Unió Europea per l’expansió del virus i també ha suspès l’entrada d’estrangers a través de la frontera amb Polònia i Noruega”.

El Govern rus també va restringir anteriorment la comunicació ferroviària amb Letònia, Moldàvia i Ucraïna per prevenir la propagació de la Covid-19.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes