Mauri titlla Sánchez d'”irresponsable” per no haver confinat tot l’Estat

El vicepresident d'Òmnium lamenta que el president espanyol hagi "retirat competències" a Catalunya

Publicitat

El vicepresident d’Òmnium, Marcel Mauri, ha titllat aquest dilluns el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, d'”irresponsable” per “retirar les competències i criticar als qui demanen donar compliment al mandat científic”. En una publicació a Twitter, Mauri ha lamentat que hi hagi treballadors omplint els metros de Barcelona i Madrid “perquè Sánchez no ha obligat el tancament d’empreses i el confinament total”. El representant de l’entitat ha fet el comentari acompanyat per una notícia que explica que la ministra de Defensa, Margarita Robles, creu que si el president Torra fa un “plantejament polític” del coronavirus “no mereix ser dit responsable polític”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca