Lastra reivindica que el PSOE i ERC “escolten el poble català”

"El més important per afrontar el diàleg és l'escolta i crec que que aquí hi ha gent que escolta poc"

Publicitat

La sots-secretària general del PSOE, Adriana Lastra, ha contrastat aquest dimarts l’actitud del seu partit i ERC per buscar solucions per a Catalunya amb la que segons ella manté l’expresident Carles Puigdemont, i és que, a parer seu, mentre els socialistes i els republicans “escolten el poble català”, l’exmandatari “escolta poc”.

Així s’ha pronunciat Lastra abans de participar en l’esmorzar informatiu que ha protagonitzat el portaveu d’ERC al Congrés, Gabriel Rufián, en el Nueva Economía Fórum, quan li han preguntat sobre el rebuig a la taula de diàleg que va expressar Puigdemont el cap de setmana passat.

“El més important per afrontar el diàleg és l’escolta i crec que que aquí hi ha gent que escolta poc”, ha subratllat la també portaveu socialista al Congrés. “N’hi ha que escoltem més, el PSOE i ERC també escoltem el poble català que el que vol és acabar amb la confrontació, entendre’s i buscar una via per afrontar aquest conflicte”, ha abundat.

Respecte a la sortida del líder d’ERC, Oriol Junqueras, de la presó aquest dimarts, la també portaveu del Grup Socialista al Congrés, ha explicat que el seu partit ho contempla “amb normalitat”: “Institucions Penitenciàries i els jutges han parlat i, per tant, amb normalitat”, ha indicat.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes