Absolen els CDR que van jutjar per encadenar-se al TSJC al 2018

Els magistrats assenyalen que els manifestants no han causat "cap mena de danys a persones o a coses"

Publicitat

La secció 10 de l’Audiència de Barcelona ha absolt els manifestants dels CDR que van jutjar el 5 i el 6 de febrer per encadenar-se a l’accés del Palau de Justícia el 23 de febrer del 2018, per la qual cosa se’ls acusava de desordres públics i desobediència.

En la sentència que ha consultat Europa Press, els magistrats assenyalen que els manifestants no han causat “cap mena de danys a persones o a coses”, motiu pel qual no se’ls poden atribuir actes de violència.

Un dels 13 acusats no va assistir al judici, en què la Fiscalia demanava dos anys i mig de presó per a 11 manifestants per un presumpte delicte de desordre públic, i un any per a dos processats més per presumpta desobediència i resistència greu als agents de l’autoritat, mentre que la defensa va reclamar l’absolució i va al·legar el seu dret a manifestació.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca