El lideratge d’Arrimadas en perill

Igea confirma que disputarà el liderat de Ciutadans en unes primàries

Publicitat

El vicepresident de la Junta de Castella i Lleó per Ciutadans, Francisco Igea, ha confirmat aquest dimarts que disputarà a Inés Arrimadas el liderat del partit en unes eleccions primàries. Igea ja donava ahir per fet el pas, advocant per retornar a un partit “plenament liberal” que fugís “d’hiperlideratges i cesarismes” i criticant l’hereva d’Albert Rivera, a la qual considerava una “parlamentària excel·lent” però no la “líder idònia” per als taronges. El rival d’Arrimadas ha confirmat el pas en un acte de partit a Madrid. “Avui us haig de dir, com ja vaig dir fa un any, que hi haurà primàries perquè jo em presento”, ha assegurat.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca