El govern espanyol derogarà la Llei Mordassa per “adaptar-la”

El ministre de l'Interior vol que sigui un "marc d'actuació per a les forces de seguretat"

Publicitat

El ministre de l’Interior, Fernando Grande-Marlaska, ha reiterat la voluntat del govern espanyol de derogar l’anomenada Llei Mordassa per substituir-la per una nova llei de seguretat ciutadana “moderna i adaptada als valors constitucionals”. Durant la seva compareixença a la comissió d’Interior, Marlaska ha dit que l’objectiu és que esdevingui un “marc d’actuació per a les forces de seguretat de l’estat”. També ha dit que s’han marcat com a objectiu incrementar la coordinació amb la policies autonòmiques i locals i millorar la protecció de les “infraestructures crítiques”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca