Cs recupera Jordi Pujol

Vol que el Parlament demani a Jordi Pujol que retorni els diners defraudats encara que hagi prescrit el delicte

Cs vol que el Parlament insti l’expresident de la Generalitat Jordi Pujol a retornar a l’erari públic els diners defraudats a l’Agència Tributària encara que hagi prescrit el delicte. És una proposta de resolució que ha registrat Ciutadans en el marc del debat general de corrupció que ha impulsat el mateix partit taronja. Una altra de les propostes vol que la cambra catalana demani la dimissió del Síndic de Greuges, Rafael Ribó, en considerar una “vergonyosa traïció a la confiança dels ciutadans” que hagués acceptat la invitació d’un empresari investigat per anar a veure la final de la Champions del 2015.

Publicitat

Cs també demana que es retirin els “beneficis fiscals” a Òmnium i a la Plataforma per la Llengua en considerar que són organitzacions “d’agitació i propaganda” al servei del Govern. Així mateix, també aposta per la dissolució d’organismes “superflus” com l’Oficina de Drets Civils i polítics, del Diplocat o del Comissionat de la Presidència per al Desplegament de l’Autogovern.

El grup taronja proposa apartar preventivament del càrrec al personal de designació política que siguin investigats per corrupció. I volen que es reguli un procediment perquè personal de l’administració i contractistes puguin denunciar qualsevol indici de delicte en l’adjudicació de contractes.

Així mateix, el grup presidit per Carlos Carrizosa proposa el que Parlament condemni la “malversació i el desviament de fons socials” del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies que es van utilitzar, segons Cs, per pagar el referèndum de l’1-O.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca