Borràs considera “evident” que el TS vol complicar la seva possible candidatura a la Generalitat

"Que la vol complicar és evident, segur i manifest"

La portaveu de JxCat al Congrés dels Diputats, Laura Borràs, ha assegurat aquest dijous que la citació del Tribunal Suprem perquè vagi a declarar el proper dia 14 pretén “complicar” la seva possible candidatura a la Generalitat “de manera evident”.

Publicitat

Borràs s’ha expressat així en una entrevista a ‘Las mañanas de RNE’, que ha recollit Europa Press, en la qual no ha aclarit si optarà a la Presidència del Govern: “Jo no he ambicionat mai una carrera política”, ha sostingut.

Amb tot, creu que la providència del jutge Eduardo de Porres, que l’ha citada en qualitat d’investigada per les presumptes irregularitats en l’adjudicació de 18 contractes de la Institució de les Lletres Catalanes (ILC) a un amic quan estava al capdavant de l’entitat té una finalitat.

“Que la vol complicar és evident, segur i manifest”, ha asseverat la portaveu de JxCat, que ha denunciat les “irregularitats” que, segons ella, existeixen al voltant de la citació. “Haig de defensar que jo no vaig matar Kennedy?”, s’ha preguntat.

El jutge instructor va prendre la decisió després de l’exposició raonada que va remetre el Jutjat d’Instrucció 9 de Barcelona, que va començar a investigar aquests fets que podrien ser constitutius dels delictes de falsedat documental, frau administratiu, prevaricació administrativa i malversació de cabals públics.

Per la dirigent catalana, aquest és el “camí que ha trobat l’Estat espanyol” per “erradicar l’independentisme quan no pot” fer-ho de “manera democràtica”. “No tinc res a témer després del que vam veure en el judici de l’1-O?”, ha lamentat.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca