Pascal ataca Puigdemont

Assegura que molta gent del PDeCAT "té por a discrepar" amb el president legítim

La senadora de JxCat i anterior coordinadora general del PDeCAT, Marta Pascal, ha assegurat aquest dimarts que molta gent del PDeCAT “té por a discrepar de (Carles) Puigdemont”, i ha dit que ella ho va fer i ho va pagar molt car.

Publicitat

“Durant aquest temps he parlat amb molta gent i t’adones que el que et diuen en privat difereix molt del que et diuen en públic”, ha assegurat Pascal sobre la gent que, al seu parer, discrepa amb l’expresident català, en una entrevista del diari ‘Ara’ que ha recollit per Europa Press.

Ha assegurat que ella va perdre la confiança de Puigdemont “per haver apostat pel diàleg” i per voler apartar l’aleshores president del Govern espanyol, Mariano Rajoy.

Sobre si Puigdemont era o no partidari d’apartar Rajoy del Govern central, ha contestat que “no ho era”, i ha assegurat que des de la direcció del PDeCAT coincidien que el govern del PP havia estat nefast per a Catalunya i que calia un canvi.

Un PDeCAT com el PNB

La senadora ha explicat que ella vol que el PDeCAT sigui un partit que faci compatible fer política i defensar els interessos dels ciutadans amb l'”ideal de la independència”, i ha apuntat que se l’imagina com el PNB al País Basc.

Un espai, ha detallat, en el qual coincideixin en la necessitat de defensar l’enfortiment nacional de Catalunya i alhora resoldre els problemes dels ciutadans, i ha lamentat que “JxCat està fent un plantejament a partir del bloqueig, l’antipolítica i la confrontació”, cosa que creu que és incompatible amb la seva idea i que, per tant, el PDeCAT haurà de triar.

A més a més, ha criticat que actualment hi hagi diputats al Parlament “que al matí són en un faristol i a la tarda tallen una carretera”, cosa que, al seu parer, és incompatible, per la qual cosa ha demanat tornar a la política per no donar una imatge de desordre.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca