La fiscalia vol jutjar el diputat d’ERC Joan Josep Nuet

defensa que el Suprem ha de jutjar Nuet i que no s'ha de demanar suplicatori al Congrés

Publicitat

La fiscalia ha presentat un escrit en què defensa que és el Tribunal Suprem qui ha de jutjar el llavors secretari de la Mesa del Parlament Joan Josep Nuet, ara diputat al Congrés, i que no s’ha de demanar suplicatori a la cambra baixa. El ministeri fiscal argumenta que va ser el Suprem qui va obrir judici oral contra Nuet i que es va quedar la part dels consellers precisament perquè alguns van ser escollits diputats o senadors. Pel que fa al suplicatori, argumenta que no s’ha d’activar quan s’accedeix a la condició de parlamentari després del processament.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca