El diàleg sobre la taula: El TSJC jutjarà la Mesa del Parlament per presumpta desobediència

Publicitat

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) jutjarà per presumpte delicte de desobediència el dijous 23, divendres 24 i dimarts 28 d’abril els membres de l’anterior Mesa del Parlament que van tramitar resolucions relacionades amb el procés sobiranista.

Així ho ha acordat el lletrat de l’administració de justícia de la Sala Civil i Penal del tribunal, que també ha establert que les sessions seran de matí i de tarda, i que començaran a les 9 i a les 16 hores, respectivament.

El TSJC va suspendre el judici a final de novembre després que un dels exmembres de la Mesa processats, Joan Josep Nuet, fos elegit diputat d’ERC al Congrés en les últimes eleccions generals, per la qual cosa va passar a ser aforat del Tribunal Suprem (TS).

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca