Oliu plora per un possible augment dels impostos

Espera que el nou executiu de Sánchez no augmenti els impostos a la banca i avisa que seria "molt contraproduent"

Publicitat

El president del Banc Sabadell, Josep Oliu, ha esperat que el govern espanyol de coalició entre el PSOE i Unides Podem no augmenti la pressió fiscal a la banca. Oliu ha avisat que seria “molt contraproduent” i implicaria generar una “distorsió” amb relació a la resta de mercats de la Unió Europea, que seria “dolenta” per a l’Estat. “No crec que hi hagi d’haver cap mesura que vagi a discriminar el nostre sistema financer amb relació a Europa”, ha dit el president de l’entitat catalana aquest divendres al matí durant la roda de premsa de presentació dels resultats del 2019 a Madrid. Oliu ha remarcat que no veuen amb bons ulls crear impostos diferenciats per a la banca i ha argumentat que l’efecte recaptatori seria “mínim” i ha apostat perquè s’estableixin mesures recaptatòries “eficients”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca