Élite Taxi contra la Generalitat: “Arribarem fins on faci falta”

Davant la multa de 8.000 euros de la Generalitat a Tito Álvarez els taxistes avancen que engegaran un 'crowdfunding' per recaptar fons per sufragar les despeses de sancions per mobilitzacions

L’organització de taxistes Élite Taxi ha avisat que vol “tombar” i “recórrer” la multa imposada per la Generalitat contra Tito Álvarez per l’ocupació de la Gran Via de Barcelona entre el 17 i el 24 de gener del 2019 i han advertit que arribaran “fins on faci falta” per “una qüestió de justícia”. Álvarez ja havia anunciat el 14 de gener que tenia la intenció de presentar recurs i ara l’organització de taxistes ha decidit donar-li suport, segons un comunicat enviat. A més, han avançat que els propers dies engegaran una campanya de ‘crowdfunding’ per recaptar fons tant per a Álvarez com per a Patxi, que també va ser sancionat amb 5.000 euros per una marxa lenta del 2016.

Publicitat

Al seu comunicat, Élite Taxi explica que no pensen permetre que tant Álvarez com Patxi hagin de patir aquestes “càrregues injustes” i, encara menys, que ho facin “sols”. A més, recorden que els dos sempre “han donat la cara per tothom” i reclamen, per tant, una resposta “immediata” per tal de “protegir-los”. En relació a la campanya, han explicat que un cop la tinguin llesta esperaran la resposta de la resta del sector.

Els taxistes reconeixen que el fet de recórrer la sanció pot acabar fent que surti més car l’import final a pagar, amb totes les despeses, ja que recorden que si es pagués ara la multa només seria de la meitat. Tot i això, remarquen que la decisió d’Álvarez és de “no sotmetre’s” a la ‘Llei Mordassa’ i, per tant, volen intentar “tombar-la” als tribunals. També en relació a despeses, han informat que de moment ja han pagat 1.089 euros de la provisió de fons al bufet d’advocats que s’encarregarà del cas.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca