A Arrimadas li surt competència

El líder de Cs a Castella i Lleó optarà a presidir el partit si es manté el model "absolutament centralista"

El vicepresident de la Junta de Castella i Lleó i líder de Cs en aquesta comunitat autònoma espanyola, Francisco Igea, ha assegurat aquest dimecres que si la portaveu taronja al Congrés i per ara única candidata a presidir la formació, Inés Arrimadas, aposta per mantenir l’actual model “absolutament centralista” del partit, presentarà una candidatura rival. “Si el model de partit és aquest, nosaltres sí que ens veurem amb l’obligació de presentar-nos amb un model de partit alternatiu”, ha dit en declaracions a la Cadena Ser. Igea, crític amb la direcció de Cs des de l’etapa d’Albert Rivera, ahir va anunciar que deixa la Secretaria Regional de Programes de Cs per com la gestora està pilotant la formació fins al congrés previst per al mes de març.

Publicitat

“Espero que Inés Arrimadas ens digui quin és el seu model de partit i si aquestes mesures que s’han pres estan dins del seu model de partit”, ha afegit, crític amb el fet que la gestora hagi canviat alguns portaveus autonòmics, la qual cosa “afegeix més intolerància a la crítica” interna, ha opinat. És per això que ha preguntat a Arrimadas si vol un partit “participatiu en què els militants decideixen els components de les executives territorials” o bé es prenen les decisions “de dalt a baix i la veu dels territoris no importa per a res”.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca