[Vídeo] Borràs: “Circulen en sentit contrari a la ruta del dret”

La portaveu de JxCat al Congrés entrega a Sánchez la resolució del Parlament Europeu

Publicitat

“Rectifiquin, perquè són vostès els qui circulen en sentit contrari a la ruta del dret”. Amb aquestes paraules s’ha dirigit la portaveu de JxCat al Congrés, Laura Borràs, a l’Estat durant la seva intervenció a la segona sessió d’investidura a la cambra baixa espanyola, aquest dimarts al migdia. L’exconsellera ha afegit que el “destí” inclourà la nul·litat del judici i la sentència de l’1-O perquè s’han construït “des de la vulneració de drets fonamentals”. En baixar del faristol, Borràs ha entregat al candidat del PSOE a la presidència del govern espanyol, Pedro Sánchez, la resolució de l’Eurocambra on reconeix Oriol Junqueras, Carles Puigdemont i Toni Comín com a eurodiputats de ple dret des del 2 de juliol.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca