Txarango afegeix 13 nous concerts a la gira de comiat després d’exhaurir totes les entrades

La banda anuncia espectacles per Europa i assegura que no hi haurà noves dates

Publicitat

Txarango ha anunciat 13 nous concerts a la gira de comiat ‘El Gran Circ’ després d’exhaurir totes les entrades. Noves cites a Vic, Calafell, Sant Feliu de Guíxols, Lleida, Mataró, Terrassa, Olot, Manresa, Valls i Girona, així com a Manacor i dos dies més a València. La banda del Ripollès ha assegurat que aquestes són les dates definitives d’una tour que acabarà al maig del 2021, en un concert final del qual no se n’ha revelat el lloc. Així doncs, no hi haurà més dates que les anunciades aquest divendres pel grup. A més, la banda d’Alguer Miquel ha “redimensionat” la gira per recórrer algunes ciutats d’Europa com Amsterdam, Madrid, Brussel·les, Londres, Bilbao i París. La gira de comiat servirà també per presentar el seu últim disc, que sortirà a la primavera.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca