La condició de Canadell perquè ERC doni suport a la investidura

Descarta el pacte "sense el reconeixement del dèficit en infraestructures"

Publicitat

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha insistit a ERC que “sense el reconeixement dels 45.000 MEUR de dèficit en infraestructures no s’ha de donar suport a la investidura”. En declaracions a Catalunya Ràdio, Canadell ha considerat insuficient l’acord assolit pels republicans en tant que no es reconeix aquest dèficit. “Si no ho fem ara qui ens assegura que en uns anys es podrà?”, s’ha preguntat. Per a Canadell, el “punt clau” és el reconeixement, per després determinar com se soluciona. D’altra banda, tot i valorar positivament la Zona de Baixes Emissions ha lamentat que la mesura “afectarà” algunes empreses i treballadors perquè es tracta d’un “pedaç” ja que no hi ha alternatives com un bon sistema de rodalies o una xarxa viària en condicions.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca