El president del Parlament Europeu “pren nota” de l’opinió de l’advocat general del TJUE

Remarca que l'Eurocambra no té "cap possibilitat" de donar l'escó a Junqueras, Puigdemont i Comín sense la notificació de les autoritats espanyoles

Publicitat

El president del Parlament Europeu, David Sassoli, ha dit a través d’una carta al president del Parlament, Roger Torrent, que ha “pres nota” de l’opinió de l’advocat general del Tribunal de Justícia de la Unió Europea (TJUE) sobre el cas d’Oriol Junqueras i que està esperant la sentència, que es farà pública aquest dijous. En la carta, enviada com a resposta a dues missives de Torrent, Sassoli subratlla a Torrent que, sense “la necessària notificació formal per part de les autoritats espanyoles competents” pel que fa als escons de Junqueras, Carles Puigdemont i Toni Comín, “no hi ha cap possibilitat” per al Parlament de verificar les credencials ni de donar-los l’escó a l’Eurocambra. És per aquest motiu que el Sassoli insisteix que esperen la decisió final del TJUE sobre el cas de Junqueras.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca