Teresa Jordà compara el Govern amb una poma que fa “crec”

De ben segur que no seria dels millors"

Publicitat

La consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Teresa Jordà, ha comparat la legislatura amb un préssec i ha dit que “de ben segur que no seria els millors”. Així ho ha assenyalat en el tram final del torn de preguntes de l’esmorzar informatiu Fòrum Europa després de reivindicar la tasca dels pagesos i les ajudes que reben de l’administració. Al seu costat, la cuinera Carme Ruscalleda ha afirmat que serien “de vinya, ben cultivat i que duren”. “I d’aquells que al final tenen sorpresa, cap a bé, és a dir que hagi de ser el que hagi de ser”, li ha respost la consellera, en un ambient distès. Jordà també ha fet un símil del Govern amb una altra fuita, la poma, de la qual ha dit que “seria d’aquelles que fan ‘crec'”.

“Està molt bé que sigui una poma [la comparació] perquè les pomes són poc atractives, però quan mossegues segons quina poma penses ‘per què no menges més pomes’? I el Govern seria això”. “I les pomes, consellera, són una de les fruites que més duren, més que els préssecs”, ha afegit la cuinera Carme Ruscalleda.

Instants abans, la consellera havia justificat les ajudes als productors de préssecs i ha assegurat que sinó “potser no els podríem pagar”. “I nosaltres volem que el nostre país estigui ben alimentat, és la nostra vocació i deure i volem ajudar els joves a dedicar-s’hi”, ha comentat Jordà, que considera que “mentre el 80% d’aquest país no sàpiguen que els préssecs fan gust no ens en sortirem”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca