Teresa Jordà compara el Govern amb una poma que fa “crec”

De ben segur que no seria dels millors"

La consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Teresa Jordà, ha comparat la legislatura amb un préssec i ha dit que “de ben segur que no seria els millors”. Així ho ha assenyalat en el tram final del torn de preguntes de l’esmorzar informatiu Fòrum Europa després de reivindicar la tasca dels pagesos i les ajudes que reben de l’administració. Al seu costat, la cuinera Carme Ruscalleda ha afirmat que serien “de vinya, ben cultivat i que duren”. “I d’aquells que al final tenen sorpresa, cap a bé, és a dir que hagi de ser el que hagi de ser”, li ha respost la consellera, en un ambient distès. Jordà també ha fet un símil del Govern amb una altra fuita, la poma, de la qual ha dit que “seria d’aquelles que fan ‘crec'”.

Publicitat

“Està molt bé que sigui una poma [la comparació] perquè les pomes són poc atractives, però quan mossegues segons quina poma penses ‘per què no menges més pomes’? I el Govern seria això”. “I les pomes, consellera, són una de les fruites que més duren, més que els préssecs”, ha afegit la cuinera Carme Ruscalleda.

Instants abans, la consellera havia justificat les ajudes als productors de préssecs i ha assegurat que sinó “potser no els podríem pagar”. “I nosaltres volem que el nostre país estigui ben alimentat, és la nostra vocació i deure i volem ajudar els joves a dedicar-s’hi”, ha comentat Jordà, que considera que “mentre el 80% d’aquest país no sàpiguen que els préssecs fan gust no ens en sortirem”.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca