La UGT es posiciona en contra del referèndum: “No solucionaria el problema”

Álvarez assegura que hi no està a favor

Publicitat

El secretari general d’UGT, Josep Maria Álvarez, ha assegurat que un referèndum ara a Catalunya “no solucionaria el problema”. “No estic a favor que es faci un referèndum a Catalunya en aquests moments, ho he estat en altres moments però no ho estic ara”, ha assegurat en declaracions a Onda Cero. El sindicalista ha afegit ara “no solucionaria cap problema sinó que en crearia un altre”. De la mateixa manera ha afirmat que no està a favor de l’autodeterminació. UGT havia format part del Pacte Nacional pel Referèndum i s’havia expressat a favor del mateix en diverses ocasions.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca