Dissabte 07 Desembre, 2019
eyJsYW5kc2NhcGUiOiJNyVMiLCJwb3J0cmFpdCI6Ik3pcyJ9

  Un Mosso fora de servei va retenir un home armat a la Fira de Santa Llúcia

  Els fets es varen produir diumenge a les 15h

  És diumenge, són les 15h i a la Fira de Santa Llúcia comença córrer un avís entre els paradistes, “hi ha un home armat”. L’alarma comença a posar tothom en alerta, els paradistes opten per la màxima discreció i no alçar la veu. Unes 1.500 persones són ara mateix a la plaça que hi ha davant la catedral de Barcelona, en qualsevol moment la situació es pot descontrolar i provocar el pànic.

  Un mosso de mitjans aeris que està fora de servei, es passeja per la Fira. Explica a Revista Mirall que allà hi treballa gent coneguda que vol visitar. Quan veu el neguit entre els paradistes es posa en alerta. Veu que no hi ha cap patrulla dels Mossos d’Esquadra però detecta on és l’individu, és a una cantonada manipulant l’arma: “En aquell moment miro a qui puc avisar, i veig que hi ha un membre de seguretat de la fira”.

  L’agent agafa distància amb l’individu armat, vol veure si es tracta d’una arma real o no. Avança, sigil·losament, per darrere d’aquest home d’uns 50 anys, de nacionalitat romanesa. Aprofita que no ha sigut detectat per llançar-se sobre ell i treure-li l’arma. Amb l’impacte cauen les quatre bales que estava intentant carregar. El retenen i criden ràpidament als Mossos que no triguen gaire a arribar i detenir l’individu.

  Quan la patrulla se l’endú, expliquen que aquest home de portava una arma de fogueig. El detingut té un històrial de 15 robatoris amb violència. “La situació és una bogeria, tenint en compte que ens trobem en alerta 4 antiterrorista”, ens explica l’heroi de la detenció.

  6,120FansM'agrada
  995SeguidorsSeguir
  15,587SeguidorsSeguir

  Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

  La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

  Tanca