Un Mosso fora de servei va retenir un home armat a la Fira de Santa Llúcia

Els fets es varen produir diumenge a les 15h

És diumenge, són les 15h i a la Fira de Santa Llúcia comença córrer un avís entre els paradistes, “hi ha un home armat”. L’alarma comença a posar tothom en alerta, els paradistes opten per la màxima discreció i no alçar la veu. Unes 1.500 persones són ara mateix a la plaça que hi ha davant la catedral de Barcelona, en qualsevol moment la situació es pot descontrolar i provocar el pànic.

Un mosso de mitjans aeris que està fora de servei, es passeja per la Fira. Explica a Revista Mirall que allà hi treballa gent coneguda que vol visitar. Quan veu el neguit entre els paradistes es posa en alerta. Veu que no hi ha cap patrulla dels Mossos d’Esquadra però detecta on és l’individu, és a una cantonada manipulant l’arma: “En aquell moment miro a qui puc avisar, i veig que hi ha un membre de seguretat de la fira”.

L’agent agafa distància amb l’individu armat, vol veure si es tracta d’una arma real o no. Avança, sigil·losament, per darrere d’aquest home d’uns 50 anys, de nacionalitat romanesa. Aprofita que no ha sigut detectat per llançar-se sobre ell i treure-li l’arma. Amb l’impacte cauen les quatre bales que estava intentant carregar. El retenen i criden ràpidament als Mossos que no triguen gaire a arribar i detenir l’individu.

Quan la patrulla se l’endú, expliquen que aquest home de portava una arma de fogueig. El detingut té un històrial de 15 robatoris amb violència. “La situació és una bogeria, tenint en compte que ens trobem en alerta 4 antiterrorista”, ens explica l’heroi de la detenció.

- Publicitat-

Mecenes de la cultura antifeixista

Compromís amb el periodisme sense embuts

Des de només 2€/mes fes-te militant de la cultura antifeixista

Breus

Mauri no ha vist el diàleg de Sánchez per “per cap banda”

El vicepresident d'Òmnium Cultural, Marcel Mauri, no confia en una sortida dialogada al conflicte polític entre Catalunya i l'Estat i assegura que mentre el...

Bonvehí aposta per fer un partit que “governi bé les institucions”

El president del PDeCAT, David Bonvehí, considera que "l'excepcionalitat" de Junts per Catalunya "ha passat" i que ara "hi ha necessitat de tenir una...

Torrent critica que l’independentisme s’ha agafat “excessivament a la retòrica”

El president del Parlament, Roger Torrent, ha lamentat que els partits independentistes s'hagin centrat durant la legislatura "en una lògica més de competició que...

Així serà el nou curs escolar: Les entrades, el patí, menjadors i accés de les famílies

El curs vinent les entrades, sortides i hores del pati seran esglaonades, els menjadors s'organtizaran en base als grups estables i mantenint la distància...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca