Uns nous pressupostos evitarien les eleccions anticipades

Aragonès: "Hi ha d'haver un govern que els executi"

Publicitat

El vicepresident i titular d’Economia, Pere Aragonès, ah descartat unes eleccions anticipades si s’aproven els pressupostos per al 2020. “Si hi ha pressupostos hi ha d’haver un govern que els executi”, ha defensat en una entrevista a Ràdio 4. Tot i admetre que l’avançament electoral va ser una de les possibles respostes a la sentència del procés, ha afegit que no va generar consens. L’objectiu, segons Aragonès, és aprovar els pressupostos i aplicar-los. “No seré jo qui posi data de caducitat al govern abans d’hora”, ha conclòs. D’altra banda, respecte a la negociació amb els comuns, ha considerat que està “molt millor” que ara fa una any i ha confiat en un acord en les pròximes setmanes.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca