“Només hi ha dues coses que valen la pena a la vida, l’amor i l’amistat, la resta és una merda”

António Lobo Antunes presenta a La Pedrera de Barcelona el seu nou llibre 'De la naturaleza de los dioses'

Publicitat

L’escriptor portuguès António Lobo Antunes als seus 78 anys i després d’haver publicat multitud de llibres encara considera escriure com un “desafiament” i una “lluita permanent contra les paraules”. Ho ha explicat en una roda de premsa a La Pedrera, on aquest dimarts presentarà el seu nou llibre ‘De la naturaleza de los dioses’ (Literatura Random House). “Només hi ha dues coses que valen la pena a la vida, l’amor i l’amistat, la resta és una merda”, ha confessat l’autor, que ha manifestat sentir-se com a casa a Barcelona. Després d’asseverar que les “revolucions es fan des de dins”, l’autor ha declarat que no té cap dret a opinar sobre el conflicte polític que es viu a Catalunya, només ha confessat que li genera “molta confusió que el president estigui a Bèlgica”, en referència a Carles Puigdemont.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca